Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدی گفت: در راستای غنی‌سازی اوقات فراغت کودکان ونوجوانان پیش‌بینی بیش از ۵۲۰ کارگاه تخصصی و آموزش زبان‌های خارجی از سوی کانون پرورش فکری خراسان جنوبی انجام شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طاهره حمیدی مدیرکل کانون پرورشی فکری استان خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خاورستان، اظهار کرد: در راستای غنی سازی اوقات فراغت کودکان ونوجوانان پیش‌بینی بیش از ۵۲۰ کارگاه تخصصی و آموزش زبان‌های خارجی از سوی کانون پرورش فکری خراسان جنوبی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در راستای برنامه‌های غنی سازی اوقات فراغت کودکان ونوجوانان ۲۵۶ کارگاه تخصصی فرهنگی، هنری و ادبی، علمی و مذهبی ویژه و اوقات فراغت کودکان ونوجوانان در ۱۲ مرکز فرهنگی و هنری کانون استان پیش‌بینی شده است که با پایان مراحل ثبت نام از مخاطبان، از شنبه ۴ تیرماه فعالیت آموزشی این کارگاه‌ها آغاز شده است.

مدیرکل کانون پرورشی فکری استان خراسان جنوبی بیان کرد: آموزش نقاشی، سفال، نوشتن خلاق، صنایع دستی، کاردستی، روباتیک، خوشنویسی، پویانمایی، ساخت عروسک‌های نمایشی، روخوانی و روان‌خوانی قرآن، پرورش خلاقیت، ظریف‌بری با چوب، آموزش مهارت‌های زندگی و سواد رسانه‌ای بخشی از کارگاه‌های آموزشی پیش‌بینی شده علاوه بر برنامه‌های عمومی مراکز است.

حمیدی از برگزاری بیش از ۲۷۰ کلاس آموزشی زبان‌های خارجی در چهار مراکز آموزشی کانون زبان در استان نیز خبر داد و گفت: در این مراکز آموزشی، هشت زبان زنده دنیا از قبیل انگلیسی، عربی، اسپانیایی، چینی، روسی، آلمانی، فرانسه، ایتالیایی پیش‌بینی شده است که به صورت حضوری و مجازی به مخاطبان آموزش داده می‌شود.

وی ادامه داد: از ابتدای تیرماه ثبت نام کلاس‌های آموزشی کانون زبان آغاز شده و از ۱۸ تیر ماه فرآیند آموزشی کلاس‌های کانون زبان، با حضور بیش از ۳۵۰۰ زبان آموز انجام خواهد شد.

مسجد محوری رویکرد برنامه‌های کتاب‌خانه سیار کانون پرورش فکری در فصل تابستان

مدیرکل کانون پرورشی فکری استان خراسان جنوبی به مسجد محوری به عنوان رویکرد برنامه‌های کتاب‌خانه سیار کانون پرورش فکری در فصل تابستان اشاره و اظهار کرد: کتاب‌خانه‌های سیار کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان در فصل تابستان با رویکرد مسجد محوری و حضور در مساجد روستاهای تحت پوشش پذیرای کودکان ونوجوانان هستند.

حمیدی گفت: کتابخانه‌های سیار کانون در طول سال تحصیلی با حضور در مدارس روستاهای تحت پوشش خود به کودکان ونوجوانان خدمات فرهنگی، هنری و ادبی ارایه می کنند و با توجه به تعطیلی مدارس در فصل تابستان و ایام اوقات فراغت با حضور در مساجد میزبان مخاطبان خود هستند.

وی با بیان اینکه مسجد محوری از مهمترین رویکردهای فرهنگی و هنری کانون در استان است ادامه داد: با برنامه‌ریزی های انجام شده بخش مهمی از فعالیت‌های مراکز سیار کانون بر اساس نوآوری، خلاقیت و توجه به تربیت دینی و در زمینه‌هایی نظیر نماز و انس با قرآن، عفاف و حجاب، امر به معروف و نهی از منکر و رویکرد نگاه به ارزش‌های دینی و ملی و شعائر مذهبی در حال انجام است.

مدیرکل کانون پرورشی فکری استان خراسان جنوبی بیان کرد: این مراکز کانون در فصل تابستان با حضور در مساجد روستاها، فعالیت‌های فرهنگی، هنری وادبی برنامه‌هایی نظیر امانت کتاب، پخش فیلم، اجرای بازی‌های بومی و محلی، قصه گویی با تاکید بر قصه‌های ملی و مذهبی، کتاب خوانی و… را برای کودکان ونوجوانان این مناطق که دسترسی به مراکز ثابت کانون را ندارند اجرا می‌کنند.

حمیدی خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیش از ۲۵۰ روستا و نقاط حاشیه شهر استان تحت پوشش کتاب‌خانه های سیار کانون قرار دارند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اوقات فراغت کودکان ونوجوانان کانون پرورش فکری فصل تابستان زبان های خارجی کارگاه تخصصی سیار کانون مسجد محوری کتاب خانه پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۰۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک تخصصی گوهرسنگ در خراسان جنوبی ایجاد می‌شود

استاندار خراسان جنوبی گفت: شهرک تخصصی گوهرسنگ را با کمک ایمیدرو ایجاد خواهیم کرد تا با واردات سنگ‌های خام از افغانستان، به بازار جهانی دسترسی پیدا کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، جواد قناعت در جریان بازدید از پایون استان خراسان جنوبی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران، اظهار داشت: خراسان جنوبی از لحاظ وسعت سومین استان پهناور کشور است اما یک درصد جمعیت کشور را دارد.

استاندار با اشاره به فاصله زیاد این استان با کانون‌های جمیعتی کشور، افزود: تراکم جمعتیی استان هم پایین است و در شرقی‌ترین نقطه کشور قرار دارد. به گفته وی؛ خراسان جنوبی ظرفیت‌های خوبی در حوزه کشاورزی و معدنی داشته و بزرگان و علمای خوبی در حوزه‌های علمی و دینی دارد.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به رتبه‌های برتر استان در تولید محصولات استراتژیک، گفت: در تولید محصولات استراتژیکی مانند زرشک و عناب رتبه اول کشور و جهان و در محصول زعفران رتبه دوم کشور را داریم، همچنین با وجود 800 نوع گیاه دارویی، رتبه سوم کشور را داریم.

قناعت با بیان اینکه این استان رتبه چهارم کشوری را در تولید پنبه و رتبه پنجم را در تولید گل نرگس و پسته و رتبه هشتم در  تولید انار را دارد افزود: ذخایر معدنی فراوانی داریم از جمله 76 درصد زغالسنگ کشور و 85 درصد بنتونییت خاورمیانه در خراسان جنوبی است و این استان در حوزه‌های طلا، گرانیت، نقره، مس، آلومینیوم و... غنی است.

وی از 9 اثر ثبت جهانی استان خبر داد و گفت:  این 9 اثر نشان دهنده اصالت استان است و از منظر گردشگری هم توجه خاصی به خراسان جنوبی شده است.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه این استان 331 کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد، گفت: چهار گذرگاه مرزی داریم که یکی از این مرزها ماهیرود و فعال است. 

قناعت تصریح کرد: 35 درصد صادرات جمهوری اسلامی به لحاظ ارزش و 40 تا 50 درصد به لحاظ وزنی از مرز ماهیرود سربیشه انجام می‌شود که بسیار استراتژیک هم است.

وی با تأکید بر ضرورت تکمیل چرخه فرآوری محصولات استان، عنوان کرد: یکی از راهکارهای توسعه خراسان جنوبی توجه به زنجیره ارزش محصولات استان است و توجه ویژه ما هم بر  محصولات راهبردی و توسعه‌ها متمرکز است.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به طرح زنجیره‌های ارزش استان‌ها در وزارت کشور گفت: زمانی که این طرح آغاز شد ما دوره کاری را تشکیل دادیم و در کنار ظرفیت‌های مختلفی که داریم روی دو محصول زرشک و گوهرسنگ بیشتر متمرکز شدیم و در کنار همه ظرفیت‌ها، این محصولات در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی هم غرفه دارند.

قناعت از 99 درصد تولید زرشک ایران و جهان در استان گفت و اظهار داشت: با حدود 25 هزار هکتار سطح زیرکشت زرشک، سالانه 116 هزار تن زرشک تر و 25 تا 30 هزار تن هم زرشک خشک و صادراتی داریم.

وی با بیان اینکه در حوزه صادرات محصول زرشک اتفاقات خوبی در گذشته نیفتاده است اظهار داشت: 750 تن یعنی تنها 2.5 درصد زرشک استان صادر می‌شود که هدف گذاری شده با تکمیل زنجیره ارزش و واحدهای فناوری، صادرات زرشک را افزایش دهیم.

به گفته وی؛ اگر توسعه محصول و صادرات و برندسازی زرشک را داشته باشیم ارزش افزوده از 50 تا 70 درصد به 400 تا 500 درصد افزایش می‌یابد، این مورد هدف گذاری ما برای نمایشگاه سال آینده هم است.

استاندار خراسان جنوبی درباره گوهرسنگ‌های استان نیز گفت: معادن از ظرفیت‌های استان خراسان جنوبی است ذخایر معدنی شناسایی شده ما بیش از 7 میلیون تن است و رتبه ما از لحاظ تعداد معادن فعال چهارم و از لحاظ ذخایر هفتم است.

قناعت از ثبت ملی 5 گوهرسنگ استان خراسان جنوبی از جمله عقیق پاییزی سرایان، شکوفه فردوس، فلورین طبس و عقیق نهبندان خبر داد و گفت: ارزش افزوده ما در گوهرسنگ‌ها هزار درصد است که اگر به صادرات توجه شود، می‌توانیم ارزش افزوده این محصول را تا دو هزار درصد افزایش دهیم.

به گفته وی؛ ما بازارچه تخصصی گوهرسنگ را در دو شهرستان داریم و شهرک تخصصی گوهرسنگ را با کمک ایمیدرو ایجاد خواهیم کرد تا با واردات سنگ‌های خام از افغانستان، به بازار جهانی دسترسی پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه چشم‌اندازی که برای نمایشگاه 2025 داریم این است که با هماهنگی وزارت کشور تمرکز بر روی محصول زرشک و گوهرسنگ باشد گفت: برای سال بعد تکمیل زنجیره این دو محصول، دانش بنیانی کردن و افزایش صادرات این محصولات هدف گذاری شده است.

استاندار خراسان جنوبی از انعقاد تفاهم نامه بین استاندار و قائم مقام وزیر صمت خبر داد و گفت: تفاهم نامه تکمیل زنجیره ارزش افزوده گوهر سنگ‌های خراسان جنوبی بین استانداری خراسان جنوبی و قائم مقام و معاون وزیر صمت در نمایشگاه ایران اکسپو منعقد شد.

انتهای پیام/254/.

دیگر خبرها

  • تربیت شدگان مکتب اسلام بهترین ذخایر آن هستند
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همدان
  • شهرک تخصصی گوهرسنگ در خراسان جنوبی ایجاد می‌شود
  • برگزاری کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در خوی
  • « از خزر تا خلیج فارس»، ویژه برنامه کانون پرورش فکری بندرگز
  • برپایی کارگاه آموزشی تخصصی قرآن کریم در بابل
  • ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به ۲ زبان ترجمه شد
  • ۱۱۰ فرصت اقتصادی استان به ۲ زبان زنده دنیا ترجمه شد
  • کودکان با شعر زندگی موفق‌تری خواهند داشت
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد