Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، معصومه هادی روز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: با توجه به شرایط خاص اقلیمی و لزوم تجهیز سیستم‌های سرمایشی، رایانه‌ای و غیره، از میزان اعتبار تخصیص یافته، ۶۲ درصد در شهرستان‌های جنوبی استان هزینه شده است.

وی بیان کرد: ۶۲ فعالیت کتاب محور در کانون‌های پرورش فکری استان با استفاده از نیروهای متخصص در حوزه فرهنگی، هنری و ادبی در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان بیان کرد: قصه‌گویی مهم‌ترین بخش فعالیتی این کانون است که سال گذشته ۲ نفر انتخابی جشنواره کشوری داشتیم.

وی خاطرنشان کرد: ۳۳ کارگاه تخصصی، قصه گویی، کتاب‌خوانی و شعر در این کانون وجود دارد که کودکان ۵ تا ۱۵ سال و مناسب با روزهای زوج برای پسران، روزهای فرد برای دختران و صبح‌ها برای کودکان فعالیت می‌کنند.

هادی تصریح کرد: با توجه به شعار سال، تلاش می‌شود به کودکان و نوجوانان، تولید محتوا را آموزش دهیم و در این خصوص بیش از یکهزار و ۷۵۰ ساعت آموزش ارائه شده است.

وی ادامه داد: در تمام روزهای هفته ۱۵ فعالیت ویژه برنامه محور و بیش از ۲۲۰ ریز برنامه در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز و آموزش کودکان در جهت حمایت از کالای ایرانی اجرا می شود.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان به شروع نام نویسی کانون زبان ایران اشاره کرد و اظهار داشت: این کانون تنها موسسه وابسته به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که به آموزش بیش از هشت زبان دنیا اقدام می‌کند.

وی افزود: علاقه‌مندان می‌توانند تا ۱۲ تیرماه با مراجعه به سایت کانون زبان ایران، ضمن کسب اطلاعات بیشتر، نسبت به ثبت نام دوره‌های آموزشی این کانون اقدام کنند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: کانون پرورش فکری استان، در ترم بهار کانون زبان ایران توانست رتبه اول را کسب کند.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان زاهدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان زاهدان سیستان و بلوچستان کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان زاهدان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۳۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به توجه سیاستگذاران و برنامه‌ریزان به محرومیت‌زدایی گفت: بودجه حمایتی در نظر گرفته شده برای سیستان و بلوچستان در سال 1403 به 6.8 هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

دیگر خبرها

  • نوجوانان بوشهری حفظ محیط زیست دریایی را تمرین کردند
  • « از خزر تا خلیج فارس»، ویژه برنامه کانون پرورش فکری بندرگز
  • نوجوانان بوشهری بر بال آهنین به سودای پرواز پرداختند
  • کودکان با شعر زندگی موفق‌تری خواهند داشت
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی آغاز شد
  • نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی آغاز شد
  • آغاز نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی